Mama se požalila: Osuđuju me jer baka i djed brinu o mojoj djeci, ali trebam pauzu

MAMA dvoje djece i influencerica Caitlin Fladager već se nekoliko puta našla na udaru kritika. Tvrdili su da je njezin sin mamina maza, a potom su je osuđivali jer joj djeca nose jeftinu odjeću dok sebi kupuje markirane krpice.

Ovog puta su je prozvali "lijenom" jer je brigu o djeci "prebacila" na svoje roditelje inzistirajući da treba više vremena za sebe.

Kako je sama priznala, njezina djeca barem jednom tjedno ostaju prespavati kod bake i djeda, a spremno je odgovorila i na kritike s kojima se stalno susreće.

"Možemo li prestati sramotiti roditelje zbog toga što im treba odmor od vlastite djece, dok ona provode kvalitetno vrijeme sa svojim bakama i djedovima? Ne znam kad je postalo toliko nenormalno da djeca imaju dobar, blizak odnos s bakama i djedovima", napisala je na Facebooku.

"Moji se roditelji raduju što će pričuvati moju djecu jednom tjedno i s njima planiraju toliko uzbudljivih aktivnosti", dodala je: "Moja djeca također jedva čekaju kada će moći cijeli dan provesti s bakom i djedom i neprestano pitaju kada im opet mogu ići u posjet."

"Bit ću zauvijek zahvalna što su moja djeca tako blizu svojih baka i djedova. To je jedna od najvažnijih veza koju će ikada imati", zaključila je.

Njezina objava je prikupila brojne lajkove, a mnogi su i u komentarima istaknuli koliko cijene njezinu iskrenost.

"Obožavala sam odlaziti k baki i djedu kada sam bila dijete. I zahvalna sam što sam mogla provesti toliko vremena s njima jer je sada moj odnos s njima nevjerojatan", napisala je jedna od pratiteljica.

Pročitajte više