Mama se šokirala kada je pročitala bijesnu poruku koju joj je netko ostavio na autu

JEDNA mama iz Australije se poprilično iznenadila, ali i razbjesnila kada je po povratku u svoj automobil, koji se nalazio na parkiralištu trgovine, pronašla pasivno-agresivnu poruku koju je na vjetrobranskom staklu ostavio neznanac.

Žena je poruku podijelila na svojem TikTok profilu Inferno Insomnia, gdje su i drugi roditelji bili jednako šokirani.

@infernoinsomnia

##nolife ##note ##car ##fyp ##fml ##parent ##australia ##aussie

♬ original sound - Inferno Insomnia

"Molimo vas da ne parkirate na obiteljskom parkingu ako nemate djecu! Vaša registracija i vozilo su prijavljeni upravi centra! Ubuduće se pobrinite da ova parkirališta budu dostupna onima kojima su potrebna zbog sigurnosti svih, a ne zbog vaše udobnosti", stoji u bijesnoj poruci.

Neke su riječi čak i podvučene kako bi se naglasila frustracija osobe koja je ostavila poruku.

Očekivano, mamu je poprilično zbunila ovakva poruka jer se u njezinom automobilu nalazila autosjedalica, ali i dječja odjeća, što otkriva da i sama ima djecu.

"Pa, moram li staviti jednu od onih obiteljskih naljepnica sa sličicama na svoj automobil kako bih dokazala da imam djecu?" pitala je svoje pratitelje.

Jedna je žena u šali predložila: "Sljedeći put samo ostavite klinca u autu da znaju."

Drugi su se čudili naporu koji je ova osoba uložila da pokaže svoj bijes. Također, bilo je i onih koji su istaknuli da nije protuzakonito parkirati na obiteljskom parkiralištu čak i ako nemate djecu, prenosi The Sun.

Pročitajte više