Mama snimila što dječak radi prije spavanja, mnogim roditeljima je to dobro poznato

Screenshot: TikTok

Većina roditelja zna koliko teško može biti natjerati djecu da odu u krevet, stoga se svačija rutina razlikuje. Mama Saige Millgate (31) postala je viralna nakon što je podijelila stvarnost svoje noćne rutine s jednogodišnjakom Kadeom.

Naime, umjesto da odmah zadrijema, on radije troši ostatak svoje energije i igra se još neko vrijeme, bez obzira na to nosi li vreću za spavanje ili ne.

Postoje trenuci kada Millgate vidi svog sina kako trči uokolo kasno navečer, čak i kada svaki drugi roditelj tvrdi da njihovi mališani zaspu u 19 sati. No, podsjeća samu sebe da roditeljstvo nije lako. Snimku Kadea kako trči po dvorištu s njihovim obiteljskim psom podijelila je kako bi pokazala da je svačija rutina spavanja drugačija.

"Kade je te noći bio tako smiješan kad sam ga snimila. Nije bio zločest ni mrzovoljan, samo drzak. Osim toga, uvijek je pun energije", rekla je Millgate za Newsweek.

@saigemillgate

Sleep when the baby sleeps they say!

♬ original sound - saigemillgate

Nakon što je otkrila stvarnost njihove noćne rutine na TikToku, video je ubrzo pregledan više od 940.200 puta i skupio je više od 98.300 lajkova. 

"Majčinstvo se može činiti usamljeno, osobito kada se vaša iskustva razlikuju od tuđih. Dakle, utješno je znati da postoje druge mame koje prolaze kroz istu stvar", istaknula je mama. Brojni roditelji su se mogli poistovjetiti s ovom situacijom.

"Ovo je nešto najrealnije što sam ikad vidjela", komentirala je jedna osoba.

"Moj mališan uvijek ide spavati u 22 sata. Takav je od rođenja", dodala je druga.

"Moj klinac ide spavati u 1 ujutro", podijelila je treća.

Pročitajte više