Mama u lov na divlje životinje vodi kćer (4), ljudi joj pišu da odgaja ubojicu

JESICA Murphy s Novog Zelanda velika je zaljubljenica u lov. Svog hobija se nije odrekla ni nakon što je postala majka, štoviše, sada sa sobom vodi i četverogodišnju kćer Lylu.

Na društvenim mrežama pohvalila se izletom u divljinu s kćeri. Tako su proslavile njezin rođendan. Spavale su u šatoru, same pripremale hranu, a nisu zaboravile ni ponijeti pušku. Jessica je fotografirala kćerkicu kraj tri ulovljena zeca i tri oposuma.

"Još sam u potrazi za svrakom za ovog malog lovca", napisala je i izazvala brojne reakcije. 

Neki su joj poručili da nije dobar uzor mlađim generacijama, a drugi su je nazvali pogrdnim imenima. 

"Tvoja kći će izrasti u ubojicu i nasilnika", jedan je od komentara.

Jessica ipak ostaje odlučna u svojoj namjeri da kćer nastaviti voditi sa sobom u prirodu. Kako kaže, to je mentalno opušta i umanjuje stres.

"Ulovljeno meso stavljam u hladnjak. Ako imam viška, podijelim ga s onima u potrebi", ističe. 

Njen najveći ulov je tar težak 150 kilograma. 

"Lov nije samo ubijanje životinja. To je način na koji prehranjujemo obitelji, vježbamo i resetiramo se", pojašnjava svoj stav.

U lov se zaljubila zahvaljujući svom djedu kad je imala samo četiri godine. Zato odmalena sa sobom vodi svoju kćer. Ispočetka ju je nosila na leđima u nosiljci.

"Primila sam brojne prijetnje smrću zbog toga. Mislim da je najbolje ne odgovarati na takve komentare. Svi imamo svoje životne stilove. Neki su vegani, neki vegetarijanci, neki kupuju meso u trgovinama, a mi ga volimo sami uloviti. Nema razloga da se kritizira druge zbog njihovih uvjerenja", zaključuje Murphy.

Pročitajte više