Mama uplakanu bebu smirila na neočekivan način pa i sama ostala u čudu

PONEKAD je teško otkriti zašto male bebe plaču. Ako im je pelena suha i nahranjene su te su na toplom, ne znači da ih ne smeta nešto drugo. Možda imaju grčeve, možda im izbijaju zubi, možda žele da ih nosimo ili im je dosadno. Očajni roditelji u situacijama kada bebe plaču posežu za svim raspoloživim sredstvima, a jedna mama otkrila je da njezino dijete umiruje gledanje senzornih videa.

Na TikToku je objavila snimku svoje bebe koja leži u stolcu pred televizorom i plače. Čim pusti video u kojem šareno povrće pleše, bebe se smiri. Snimku je objavila na TikToku jer je, kako kaže, i sama ostala u čudu da je to stvar koja umiruje dijete.

"Hm… Što se upravo dogodilo?" napisala je uz video koji je pregledan više od tri milijuna puta. Ponadala se da će ovim trikom pomoći i drugim roditeljima, ali nije izbjegla kritike.

@country_chic1996 Ummmm….What just happened? #fyp #foryoupage #babiesoftiktok #sensoryvideo #sensoryveggies #SimsSelves #PawlidayPics #firsttimemom #boymom ♬ original sound - Country_Chic1996

"Da, najlakše je upaliti televizor i dignuti sve četiri u zrak", poručila joj je jedna osoba. 

Puno je više onih koji su joj zahvalili na savjetu i rekli da će ga svakako isprobati idući put kad ne budu znali kako umiriti bebu.

Pročitajte više