Mama zabranila obitelji da kupuju darove njezinoj kćeri, kaže da je previše razmažena

Foto: Shutterstock

JEDNA mama izazvala je podijeljene komentare na društvenim mrežama nakon što je otkrila kako je svojoj obitelji i prijateljima zabranila da njezinoj kćeri kupuju poklone. Umjesto toga, želi da uplate novac na štedni račun koji je otvorila za nju, prenosi Mirror. Objasnila je da su članovi njezine obitelji, ali i obitelji njezinog supruga previše razmazili njezinu kćer.

Kako je objasnila na forumu Mumsnet, iako je zahvalna na poklonima koje je njezina kći dobila, rekla je da sada imaju previše stvari, a uza sve to, njezina je djevojčica postala previše razmažena jer je navikla na mnogo darova. Kako bi to spriječila, doslovno je zabranila svima da joj kupuju igračke ili bilo kakve druge materijalne stvari.

''Rekla sam svojoj obitelji da, ako imaju novca za trošenje, počnu stavljati taj novac na njezin štedni račun, što je većina počela činiti. No moj suprug to isto ne želi reći svojoj obitelji jer misli da je nepristojno'', napisala je u svojoj objavi koja je izazvala podijeljena mišljenja.

I dok jedni misle da je u pravu i da maloj djeci ne treba toliko igračaka, drugi smatraju da ne bi smjela govoriti rodbini ili prijateljima što da kupuju njezinoj kćeri. Isto tako, nije im se svidjela ni ideja o davanju novca.

''Mislim da si ipak malo pretjerala. Uostalom, ako joj ne želiš odjednom dati sve igračke, ostavi ih za kasnije. Maloj djeci igračke ionako brzo dosade, dobro će ti doći jednog dana'', napisala joj je jedna mama.

Pročitajte više