Manekenka otkrila potresne detalje s porođaja blizanaca: Umalo sam umrla

MANEKENKA i majka troje djece Ashley Graham podijelila je iskrene i šokantne detalje o svom porođaju u članku za Glamour objavljenom u petak.

34-godišnjakinja i njen partner Justin Ervin dobili su svoje prvo dijete, sina Isaaca, u veljači 2020. godine. Manje od dvije godine poslije rodila je blizance Malachija i Romana, u siječnju 2022.

Graham je otkrila da je puno krvarila te noći, rađajući blizance u kadi za kućni porođaj u svom domu. Premda je, kako kaže, raspoloženje bilo slavljeničko nakon što su dječaci došli na svijet, stvari su ubrzo krenule nizbrdo.

"Pogledala sam svoju primalju i rekla: 'Ne osjećam se dobro. Mislim da moram leći.' I pala sam u nesvijest", rekla je Graham. "Sve čega se sjećam je da sam osjetila lagan dodir na obrazu, za koji sam kasnije saznala da je bio snažna pljuska, netko me je držao za ruku, čula sam supruga kako se moli. I sjećam se da sam vidjela tamu i nešto što je izgledalo kao zvijezde." Graham je nastavila da se kasnije probudila i vidjela krv posvuda dok su je svi pokušavali uvjeriti da je sve u redu.

"Nisu mi htjeli reći da sam izgubila litre krvi. Nisu mi htjeli reći da me je jedna od primalja morala preokrenuti i pritisnuti prstom točno iznad moje stidne kosti u pokušaju da zaustavi krvarenje", otkrila je Graham.

Graham je ležala u krevetu četiri dana, tjedan dana nije mogla hodati i gotovo dva mjeseca nije napuštala svoj dom.

Pročitajte više