Meghan Markle koristit će platnene pelene i nosiljku za bebu, kaže stručnjakinja

Foto: EPA-EFE

BEBA vojvotkinje i vojvode od Sussexa najvjerojatnije će koristiti platnene pelene, a roditelji će je nositi u nosiljci, smatraju stručnjaci.

Emma Kendal, urednica časopisa Mother&Baby, smatra da će princ Harry nakon dolaska prinove biti usmjeren na tjelesni i emocionalni oporavak svoje supruge pa će vjerojatno nabaviti i monitor kojim će pratiti bebu, a Meghan Markle priuštiti vrijeme za odmor. 

Također, uvjerena je da će oboje bebu nositi u nosiljci kako bi im uvijek bila blizu.

37-godišnja Markle i 34-godišnji princ Harry prvi će put postati roditelji, a Kendal je uvjerena da će se oboje odlično snaći u novoj ulozi.

“Sigurna sam da će dijete podizati onako kako odgovara njihovom životnom stilu, a to će biti prilično zanimljivo promatrati”, kaže Kendal koja smatra da su već vjenčanjem pokazali da poštuju tradiciju, ali su neka pravila spremni prekršiti zbog današnjih modernih metoda.

“Mislim da će Meghan sigurno nositi bebu u nosiljci, a to zaključujem prema tome kako cijelo vrijeme nježno miluje i pridržava trudnički trbuh”, dodala je.

Kendal nagađa da će Markle dojiti, ali će za svaki slučaj nabaviti izdajalicu kako bi Harry kao otac mogao sudjelovati i pomoći u noćnim hranjenjima.

“Vojvotkinja od Sussexa je svjesna važnosti očuvanja okoliša i vjerojatno će koristiti platnene pelene, kao i svaki moderan roditelj. Isto tako, njen odabir će vjerojatno biti prirodna kozmetika za bebe”, zaključuje.

Pročitajte više