Mili Kunis majčinstvo je promijenilo pogled na život

123RF

GLUMICA i producentica Mila Kunis otkrila je kako joj je majčinstvo dalo novu perspektivu. Na summitu u Hollywoodu rekla je da je preispitala što je zaista važno u životu nakon što je postala majka.

''Puno stvari oko kojih sam bila nesigurna i koje su me brinule je postalo nevažno. Sposobnost da kažem ne imala je svrhu.''

Mila je postala i strastvenija kad su u pitanju projekti u koje vjeruje poput filma Zločeste mame. Objasnila je kako su neke žene bježale od takvog scenarija, ali ona je kao majka dvoje djece uvidjela koliko je važno prikazati ovo razdoblje u životu žene.

''Bila sam trudna i imala malo dijete. Nisam uopće razmišljala trebam li se toga prihvatiti. Nagovarala sam druge da to napravimo. Vjerovala sam da ovaj film mora biti snimljen.''

Taj instinkt se pokazao dobrim jer je film zaradio milijune dolara od prodaje ulaznica diljem svijeta. Zbog tog projekta vjeruje da u filmskoj industriji više žena treba biti na vodećim pozicijama.

''Vidi se razlika kad radite na filmovima koje režiraju žene. Nitko ni na koga ne viče. U 19 sati se kaže: Doviđenja, imam večeru s djecom, bilo mi je lijepo'', objasnila je. 

Mila i njezin suprug Ashton Kutcher kod kuće ravnopravno dijele zadatke. Popularni glumac se ne boji prihvatiti izazova koje nosi roditeljstvo.

''Ako vas je ikad zanimalo kako izgleda vožnja s dvoje djece: zamislite da morate biti DJ, aparat s hranom, taksist i djelatnik hitne pomoći u isto vrijeme'', napisao je Kutcher na Twitteru.

Pročitajte više