Mislila je da se njena kćer igra, ali ova fotografija skriva vrlo šokantno saznanje

Screenshot: Facebook

"STAJALA je na wc školjci, a ja sam mislila da se igra. Bila mi je smiješna pa sam je fotkala, ali kada mi je ispričala što ona zapravo tu radi - šokirala sam i slomila. Ona se nije igrala. Ni najmanje. Ona je radila ono što su ih učili u vrtiću - skrivala se od napadača koji bi možda mogli upasti u njihov vrtić. Simulirala je situaciju koju su vježbali u vrtiću. Zamislite vi tu malu nevinu djecu koju u dobi od tri godine uče ovakve stvari.", napisala je u svom postu pod ovom samo naizgled bezazlenom i smiješnom fotografijom majka Stacey Wehrman Feeley iz američkog grada Michigana.

"Odjednom je sva nevinost moje trogodišnje djevojčice pala u vodu.

Pogledajte političari - ovo su naša djeca! Ovo su vaša djeca i djeca vaše djece. Djeca naših budućih generacija koja odmalena moraju učiti da se skrivaju, da budu u stalnom strahu od napadača koji divljaju Amerikom, a vi i dalje ne činiti ništa da bi smanjili količinu oružja na našim ulicama.

Sadašnjost i budućnost naše djece u vašim je rukama i vašim odlukama. Sve vaše govorancije ne vrijede ništa dok god svatko ima šansu uzeti oružje i učiniti masakr kakav je nedavno počinjen u Orlandu.", osvrnula se mama Stacey na cjelokupnu situaciju u Americi i  svijetu gdje čelni ljudi drže konce u svojim rukama, a realno ne čine ništa za boljitak svijeta.

Ja nisam potkovana toliko da bi promijenila svijet. nemam čvrsto zaleđe, nemam narod pod sobom, nemam znanje, ali mogu vam pokazati smjer u kojem naša djeca žele ići. A to nije oružje. To nije nasilje, to nije nesloga. Poslušajte jednu običnu mamu jednog običnog djeteta koje je umjesto igre učilo kako da se što brže i bolje sakrije od oružja u njenom vrtiću. Vrtiću!

Ako ne želite da se naša djeca uče skrivati po wc-ima i stajati na wc školjci da ne bi bila otkrivena, onda stvarno morate nešto početi poduzimati".



 

Pročitajte više