Muškarac slučajno završio u obiteljskoj WhatsApp grupi dok je žena rađala

JESTE li ikada pogrešno nekome poslali poruku? Onda znate kakav je to osjećaj. Situacija može biti jako neugodna ili jako smiješna.

Slična stvar se dogodila i jednoj obitelji. Naime, tata Zachary Garrett čekao je da njegovo treće dijete stigne na svijet, a sve informacije o tome kako se odvija porođaj je slao u obiteljsku WhatsApp grupu. Prepričavao je kako napreduju trudovi, a zatim je podijelio fotografiju svoje supruge.

"Bila je otvorena četiri centimetra kad ju je doktor zadnji put pregledao. Ubrzo kreće porođaj", napisao je Zachary.

Problem je bio što sve ove informacije nisu čitali samo članovi uže obitelji.

Naime, tata je u grupu slučajno ubacio i potpunog neznanca, muškarca imena Bobby.

"Ne znam kako sam došao u ovu grupu jer mislim da ne poznajem nikoga ovdje. LOL. Ali čestitam, Zach! Usput, moje ime je Bobby. Pošaljite mi račun na koji vam mogu uplatiti novac. Želio bih donirati za pelene", riječi su kojima se odlučio uključiti u razgovor.

Zachary je objasnio da mu je cijela situacija bila jako neugodna.

"Kad smo se prvi put čuli s njim, bilo mi je neugodno zato što je bio u našem obiteljskom razgovoru, ali njegov selfie je olakšao cijelu situaciju. Svi smo se dobro nasmijali. Bobby je mogao biti jako bezobrazan ili nam je mogao reći da ga izbacimo iz razgovora, ali nije. Bio je jako ljubazan i sve nas je nasmijao", objasnio je tata.

Zachary se ispričao i Bobbyju kojeg je nenamjerno ubacio u obiteljsku grupu.Čak mu je poslao i fotografiju supruge s novorođenom kćeri Laylom.

Pročitajte više