Muškarac smatra da mu žena treba platiti čuvanje djece: "Umoran sam od dadiljanja"

Foto: Shutterstock

39-GODIŠNJI tata iz Velike Britanije razbjesnio je korisnike Reddita nakon što je napisao da previše vremena provodi čuvajući svoju i susjedovu djecu te smatra da bi za to trebao biti plaćen. Pojasnio je kako njegova supruga redovito izlazi gledati horor filmove s njihovim susjedom Walterom, a on ostaje kod kuće i čuva djecu.

"Moja supruga i ja živimo u predgrađu s dvije 10-godišnje kćeri. Naš susjed Walter samohrani je otac dviju djevojčica, starih 14 i 12 godina. Moja žena jako voli horor filmove, ali ja nikad nisam uživao u njima pa ih radije izbjegavam", napisao je te pojasnio da su se oboje obradovali kad su shvatili da ih susjed Walter također voli.

"Pozvali su me da krenem s njima u kino, ali ja sam odbio. Radije ću ostati kod kuće i čuvati djecu. Ponekad idu u kino, ponekad gledaju filmove kod Waltera. Na kraju se to gledanje filmova pretvorilo i u odlaske na večere. Walter nas je sve pozvao da im se pridružimo, uključujući djecu, ali nisam htio jer je restoran preskup", dodao je otac.

On je inzistirao da nastavi čuvati djecu, ali sada mu to više ne odgovara.

"Umorio sam se od tereta čuvanja djevojčica. Razgovarao sam sa suprugom i Walterom o tome i on mi je objasnio da inače ne voli ostavljati svoje kćeri dadiljama. Ipak se složio da je često čuvanje preveliko opterećenje za mene i ponudio da mi počne plaćati čuvanje djece. Mislim da je to fer pristup, ali moja supruga se tome oštro usprotivila. Smatra da ja ne bih trebao biti plaćen za čuvanje vlastite djece ili djece bliskih prijatelja. Ja sam umoran od besplatnog dadiljanja", zaključio je te upitao druge što misle. 

Na njegovu žalost, ispod objave su se nanizali komentari u kojima ga ljudi kritiziraju i zamjeraju mu na takvom stavu.

"To nije čuvanje djece jer si ti roditelj", "Koliko je teško čuvati djecu staru od 10 do 14 godina", "Ne vidim problem, na tebi je samo da budeš prisutan. Djeca se u toj dobi sama zabavljaju", "To se zove roditeljstvo. Ne trebaš biti plaćen za čuvanje vlastite djece", poručili su mu ljudi.

Pročitajte više