Muškarac umalo pregazio trudnu ženu pri otkrivanju spola bebe

ZABAVE otkrivanja spola djeteta u posljednje vrijeme su hit. Na njima budući roditelji okupljaju obitelj i prijatelje kako bi im otkrili spol svog nerođenog djeteta, a mnogi se trude biti originalni i osmisliti nove načine da taj trenutak učine posebnim. 

Jedan par planirao je filmsku scenu, ali sve je pošlo u krivom smjeru. Budući tata sjeo je na svoj motocikl pa je umalo pregazio trudnu ženu. Izgubio je kontrolu nad motorom, koji se srušio na pod, a da drama bude veća, baš u tom trenutku je iz stražnjeg dijela izašao plavi dim i otkrio da sretni par čeka dječaka. Par je zatim pribadačom probušio balon iz kojeg je izašlo još plavog praha, ali dio je uprljao lice buduće majke. 

@jus_mik_

How TikTok stars are made ##genderreveal ##fyp

♬ original sound - JUS_MIK_

Snimka je postala viralna, a mnoge je zabrinulo što je budući tata više pažnje posvetio svom motociklu nego trudnoj supruzi koju je umalo pregazio. 

"S obzirom na njegove sposobnosti, sljedeći put neka proba s Vespom", "Ne vjerujem da nije ni pogledao kako je ona", "Više se brine o motoru nego o njoj. Mogao se barem ispričati", komentirali su neki.

Pročitajte više