"Najbolji ste, volim vas!" Proizvod koji oduševljava trudnice, mame i njihove bebače!

Foto: Promo/Giphy

U SAMO prvih nekoliko dana BeautyBox limitirana kutijica za MAME&bebe uzrokovala je lavinu oduševljenih reakcija.

Njena cijena je 149 kuna, a trostruko oduševljenje ovom kutijicom čini njen bogat sadržaj koji sveukupno iznosi više od 350 kuna, presladak dizajn i već dobro znana funkcionalnost te mogućnost slanja personalizirane čestitke. 

>>> NARUČI MAMABOX<<< 

Svaka trudnica i mama treba se maziti, paziti i častiti, a što je za to bolje od kutijice prepune korisnih proizvoda kao što su Mustela nježni gel za tuširanje, La Roche Posay Lipikar losion koji koži vraća lipide, Hemopropin kapsule, Catrice lak za nokte ili maskara, preslatke Socknice za najmanje nožice ili Violeta water wipes maramice? U kutijici se još nalaze i Uriage ulje za pranje i dva uzorka kreme za lice Bouvier i Elancyl kreme protiv strija. A sve to za samo 149 kuna. I da, dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku, a proizvod stiže na adresu u roku 2 radna dana.  

Vjerujemo da ste već dosad uočili da je ovo dar s kojim nema pogreške, ali ne znamo jeste li svjesni da je ovo limitirano izdanje, čije zalihe nestaju iz minute u minutu.  

>>> NARUČI MAMABOX<<< 

 
Za samo 149 kn ovo je najidealniji dar koji možete darovati za rođendan, rođenje bebice, nadolazeće blagdane ili samo zato što želite razveseliti svoju prijateljicu, curu, ženu, sestru, kolegicu bez ikakvog posebnog povoda.  

Da ponovimo: 

1. Idealan dar za sve mame, trudnice, bebe...

2. Cijena MamaBoxa je 149 kuna

3. Unutar MamaBoxa nalazi se 9 proizvoda 

4. Dostava je besplatna i u roku 2 radna dana

5. Količine su ograničene!

6. Naruči MamaBox! :)

>>> NARUČI MAMABOX<<< 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Beauty Box, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Beauty Box.

 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više