Najpoznatija fitness influencerica tvrdi da neće objavljivati fotografije bebe

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJA fitnes influencerica, Kayla Itsines, a uskoro i buduća mama, otkrila je zašto fotografije i videozapise svoje bebe neće objavljivati na društvenim mrežama. 

Kayla, koja je trudna 37 tjedana, svoj je obiteljski život odlučila držati u tajnosti i usredotočiti se isključivo na fitness objave na Instagramu.

"Ovo je nešto o čemu razmišljam već tjednima. Želim odgovoriti na pitanje koje ste mi često postavljali o tome hoću li objavljivati fotografije svoje bebe. To je nešto što ne želim raditi često, što ne znači da se ne bih u budućnosti mogla predomisliti. Iako sam dosad bilo prilično otvorena po pitanju svoj trudnoće, nisam blogerica ili stručnjakinja za trudnoću pa da se posvetim i tim temama. Ja sam osobna trenerica milijunima žena diljem svijeta i to je nešto čemu ću uvijek biti posvećena", napisala je Kayla. 

"Možda ću objaviti neke fotografije kad djevojčica dođe na svijet, ali to je sve. Fokusirana sam na obitelj i zbog toga neću često objavljivati slike svoje kćeri. Želim držati taj dio mog života u privatnosti koliko je god to moguće", dodala je. 

Stotine njenih sljedbenika podržalo ju je u odluci, dok su joj neki poručili kako ih je time rastužila.

"Ovo je odluka koju si donijela zbog sebe, svog supruga i djeteta i svi bi je trebali poštovati", napisao je jedan od njih. 

"Cijenim ovo. Žene diljem svijeta obožavaju vas i zahvalne su vam za svu podršku, inspiraciju i informacije koje dijelite na društvenim mrežama", pisalo je u jednom komentaru.

"Želimo vidjeti vašu bebu što je češće moguće! Iako, razumijem vas zašto ste donijeli takvu odluku", jedan je od komentara.

27-godišnja Kayla trebala bi roditi u svibnju, a unatoč visokom stupnju trudnoće, ona i dalje ne miruje već svakodnevnim objavama uveseljava više od 11 milijuna svojih sljedbenika.

Pročitajte više