Najslađi video dana: Tata i jednogodišnji sin nasmijali komentiranjem utakmice

Foto: Facebook

KOMIČAR DJ Pryor, pravim imenom Deztin Pryor, dobio je konkurenciju, i to - vlastitog sina. Da cijela stvar bude urnebesnija, njegov sin Kingston ima tek jednu godinu, a već sad je osvojio mnoga srca svojim karakterom.

Naime, Pryorova supruga Shanieke je na svom Facebooku podijelila presladak video u kojem ponosni tata u društvu svog sinčića gleda utakmicu, a ovaj genijalni dvojac potrudio se i vrlo žustro prokomentirati situaciju na terenu.

"Trebali bi poraditi na tome, zar ne?" upitao ga je tata.

Maleni Kingston se odmah složio s njegovom tvrdnjom, a onda sve nasmijao sljedećom reakcijom.

"Jesi li ti išta razumio?" pitao ga je Deztin.

"Ne!" jednostavno je odgovorio dječak.

Ipak, to ih nije spriječilo da nastave svoj simpatični razgovor. Iako nije baš jasno što jednogodišnjak pokušava objasniti, tata se odlučio složiti sa svim što kaže.

"Upravo tako sam mislio! Isto razmišljamo", zaključio je u jednom trenutku Pryor.

Ovaj preslatki video dosad je pregledan nevjerojatnih 51 milijuna puta, podijeljen je 1,5 milijuna puta, a prikupio je i 989 tisuća reakcija te 291 tisuću komentara. Impresivno, zar ne?

Nakon svega se oglasio i ponosni, ali i iznenađeni tata.

"Već 16 godina nastojim ostvariti svoj san da postanem glumac A-liste i najveći komičar svih vremena!!! Stvari su već krenule u dobrom smjeru, ali mom najmlađem sinu trebala je samo jedna godina da to postigne", našalio se Deztin te dodao kako ga je ovakva reakcija ljudi šokirala.

Naime, video je nastao sasvim slučajno i njegova supruga ga je objavila isključivo kako bi nasmijala svoje prijatelje na društvenim mrežama te nisu ni sanjali da će gotovo preko noći postati viralan.

Pročitajte više