Najupečatljiviji citati Sare Jessice Parker o majčinstvu

Foto: Janet Mayer/INSTARimages/Cover Images via Guliver Image

SARAH JESSICA PARKER i njen suprug Matthew Broderick roditelji su 19-godišnjeg sina Jamesa i dvanaestogodišnjih blizanki Marion i Tabithe, rođenih od surogat majke.

Parker je često pričala o svojoj percepciji majčinstva, kao i promjenama koje je unijelo u njen život. Romper je izdvojio neke od njenih najljepših citata:

O porodu: "Sve nestane, cijeli svijet biva usisan, vrijeme se zaustavlja. Tu ste samo vi i, u mom slučaju, moj muž i to dijete i vlada potpuna euforija."

"Postoje prigode kad volim biti dobro odjevena i uživati, ali majčin radni dan ne uključuje frizere ni ikakav obzir prema cipelama koje nosite."

"Roditeljstvo podrazumijeva konstantnu brigu o dječjoj dobrobiti. Jako je bolno, ali i uzbudljivo. To je zanimljiv način života na ovom svijetu."

Svojoj djeci: "Dat ću sve od sebe da ti pomognem da imaš ono što ti je potrebno, ali želim da stremiš nečemu, da sanjaš o nečemu, da želiš da ti se nešto dogodi."

"Netko mi je jednom rekao da su djeca poput heroina. Uvijek želiš još. Premda, prvo dijete je posebno jer nikad više nećeš doživjeti kako je dobiti prvo dijete."

"Najvažnije stvari za mene su moj dom, moj život i dobrobit moje djece."

"Ja imam tu čast i obvezu da uživam privatan odnos sa svojom djecom. To ne znači da osuđujem druge i njihov izbor."

"Željela sam obitelj, ali prije nego što sam je imala, bila sam karijerist. Pokušala sam biti u braku s oboje, ponekad je uspješno, ali ponekad i nije."

Pročitajte više