Nakon strašne tragedije, Morgan i Bode Miller postali su roditelji dječaka

Foto: Instagram

MORGAN i Bode Miller postali su roditelji dječaka proteklog vikenda. Nakon četiri mjeseca tugovanja zbog tragičnog utapanja 19-mjesečne kćeri Emeline Grier, Millerovi napokon imaju razlog za veselje.

“Iako ništa nikada neće zamijeniti osjećaj držanja Emmy, ova beba pruža nešto novo: radost, inspiraciju i nadu”, izjavila je primalja poznatog para Lindsey Meehleis za Today.

Dječak je rođen točno mjesec dana nakon što je Emeline trebala proslaviti drugi rođendan.

“Morgan je tiskala, glava se našla u Bodeovim rukama, a s još jednim tiskanjem, uklonio je vodenu vrećicu kojom je dječak bio prekriven i ulovio svog dječaka. Morgan je primila sina koji je ispunio prazno naručje”, dodala je Meehleis.

Ponosni roditelji još nisu odabrali ime za sina.

Podsjetimo, 19-mjesečna Emeline se utopila u bazenu u dvorištu kuće prijatelja u Kaliforniji u kojoj su Milleri bili na odmoru. Majka je primijetila da djevojčice nema u njezinoj blizini, a kada je stigla do bazena, već je bilo prekasno. Hitna pomoć je odmah došla, no u bolnici su mogli samo dijagnosticirati smrt utapanjem. Proslavljeni skijaš Bode Miller nije bio u kući kada se dogodila ova tragedija.

Pročitajte više