Nasilnici ukrali djevojčici sliku, otvorili lažni profil i postavili anketu s pitanjem: "Tko misli da je ružna?"

Foto: 123RF

DJEVOJČICA Mia-Lili Bennett bila je shrvana nakon što je otkrila da su njezini vršnjaci na Instagramu objavili njezinu fotografiju i postavili anketu uz pitanje je li ružna ili nije. Uvredljiva objava sadržavala je i natpis: ‘Tko misli da je ružna?’

Desetogodišnja Mia-Lili je gostujući u emisiji Good Morning Britain priznala da je plakala nakon što je vidjela objavu.

“Bila sam jako zabrinuta i plakala. To doista nije bilo lijepo”, rekla je.

Ne zna se tko su nasilnici koji su ovo napravili. Fotografija je bila objavljena na lažnom profilu koji se koristio Mijinim imenom i slikom. Kada su za to doznali Mijini roditelji, odmah su prijavili anketu pa je objava uklonjena.

“Bila sam shrvana, osjećala se ljuto i krivila sam sebe. I prije je bila zlostavljana, pa sam se kao mama pitala je li to zbog odjeće koju nosi, trebam li joj pomoći da izgleda bolje, događa li se to zbog nečega što sam prestala raditi”, otkrila je Corrinia Bennett i dodala kako su od ovog incidenta primili oko tisuću poruka podrške što je pomoglo Miji vratiti izgubljeno samopouzdanje.

“Ja nisam ružna, oni su jer su me povrijedili. Povrijediti ljudske osjećaje je užasno. Prestanite”, poručila je ova djevojčica iz Norwicha.

Nakon što je emisija prikazana i gledatelji su preko Twittera poslali brojne poruke podrške.

“Što nije u redu s Mijom? Apsolutno ništa. Baš je ljupka. I barem nije nasilnik, a kao što svi znamo, nasilnici su ružni”, napisao je jedan korisnik Twittera.

Corrinia kaže da se Mija zbog svega osjećala potpuno slomljeno. Objava je kružila među njezinim prijateljima i prijavili su je čim su je vidjeli.

“Dan kasnije je uklonjena, morala sam probuditi Miju i pitati je o tome. Nisam joj htjela pokazati, ali sam morala znati što se događa. Vidjela je objavu i počela plakati. Od silnog plača se srušila na pod i njezin otac i ja smo je tješili.”

Mia je bez znanja svoje majke otvorila profil na Instagramu početkom lipnja i priznala joj nakon par sati. Corrinia joj je rekla da ne može imati profil dok ne bude dovoljno stara. Naime, korisnici Instagrama moraju biti stariji od 13 godina. Mia-Lili je poslušala majku i obrisala profil, no nakon nekoliko sati već se pojavio lažni profil s njezinom slikom i spornom anketom.

Pročitajte više