Nazire se trbuščić? Ljudi su uvjereni da je domaća glumica ponovno trudna

DESET mjeseci nakon što je na svijet donijela prvo dijete, sinčića Tonija, pojavila su se nagađanja da je Nataša Janjić ponovno trudna. 

Domaća glumica prošetala je Zagrebom kako bi uživala u adventskim lokacijama pa se fotkala u popularnom teddy kaputu i dala naslutiti da će ponovno postati majka. 

“Ne spavaju svi medvjedi zimski san”, napisala je Janjić kraj nasmiješene fotografije na kojoj su neki odmah uočili trbuščić.

“Ova poza i outfit?” upitala ju je jedna pratiteljica na što je Janjić odmah odagnala sumnje.

“Misliš trbuščić? A što da se lažemo. Treba skinuti viškove, ne ide to brzo”, odgovorila je majka desetomjesečnog dječaka pa dobila savjet. 

“Meni je prvi put trebalo šest mjeseci (vježbala sam, naravno) i onda je došlo ljeto što me taman utegnulo. Drugi put sam bila i veća, ali je sve otišlo za tri mjeseca i onda sam pala još 5 kilograma (to je bilo previše). Drugim riječima, sad drugo pa da vidiš linije. I jedna mala curica tako riđa… Predivno”, iznijela je svoje iskustvo novopečenoj mami davši do znanja da bi je uveselila vijest da je posrijedi prinova.

Janjić je sina dobila sa suprugom Nenadom Medančićem, a na posao se vratila nakon šest mjeseci rodiljnog dopusta. Kako je tada nakon prvog radnog dana po povratku poslovnim obvezama priznala, “posao joj je lakše pao nego majčinstvo”.

Pročitajte više