Nazivaju je predivnom: Kako se vama sviđa Beyoncéin trudnički stil

Foto: Instagram 

IAKO broji sitno do poroda Beyoncé se svaki dan trudi izgledati najbolje što može i pojaviti se očito gdje još može prije nego malo stane na loptu kada konačno stignu mali blizanci. Iako su u pitanju samo šuškanja, navodno čeka curicu i dečka. 

No, sve to očito još može ova vitalna ljepotica pa je tako prije dva vikenda organizirala čak i veliki tulum povodom skorašnjeg "tiskanja". Tulum su naime, ona i njen suprug Jay Z nazvali "Carter Push Party", a imao je i temu - Afrika pa su tom zgodom Beyonce i njene gošće - sestra Solange, mama Tina, prijateljica Serena Williams koja također očekuje bebu i cure iz grupe koja ih je proslavila - Destiny's Child bile odjevene u afričke nošnje. Na tulumu su donijele i kanu pa je Beyonce istetovirala svoj trbuh i naravno, nije se zaboravila uslikati te svoje slavljeničke slike obznaniti javnosti.  

 

A kako ne propušta nijednu priliku da se ne pokaže u velebnom izdanju, donosimo vam presliku posljednjih mjeseci njene trudnoće - da vidite koliko truda (i tkanine) ulaže u svoj besprijekoran izgled. 

  

 

  

No nekako se ipak ne možemo oteti dojmu, iz neke naše "obične" perspektive, da je zapravo najljepša upravo u onoj njenoj sve slavnijoj trudničkoj majci. 

 

 

Sviđa li se vama njen trudnički stil? 

 

Pročitajte više