Neće vas iznenaditi kad čujete koja je omiljena boja princeze Charlotte

Foto: Splash 

IAKO se više ne pojavljuje toliko u medijima, svaka riječ vojvotkinje Kate koja izađe u javnost izazove pravu malu zbrku, pa čak i onda kad priča o omiljenoj boji svoje kćeri. 

Najnovije vijesti o maloj princezi procurile su jučer, nakon što je Kate posjetila Hornsey Road Children's Center u Londonu, gdje je upoznala 6-godišnju djevojčicu Neveeh Richardson-Natiko.

Djevojčica ju je dočekala s velikim buketom cvijeća i još većim osmijehom koji je vojvotkinju oborio s nogu pa se malo duže zadržala s njom u priči. Pričale su kao dvije najveće prijateljica, a razgovor je ubrzo skrenuo i na princezu Charlottu jer je mama, kao svaka mama, jednostavno nije mogla ne spomenuti. Posebno kad su otkrile da djevojčice imaju jedno zajedničku crtu, a to je ljubav prema ružičastoj boji. 

"Zamisli, i Charlotte najviše voli ružičastu!" priznala je vojvotkinja, na što je djevojčica još jače raširila osmijeh. 

Zamislite! Cure najviše vole ružičastu boju! Tko bi samo pomislio da od toliko boja i nijansi dvije djevojčice različitih godina i različitog porijekla imaju istu omiljenu boju. I to baš ružičastu! 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz princezu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: princeza.

 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više