Nevena Rendeli o odmoru u Italiji: "Drago mi je da smo blizanke ostavili doma!"

Foto: Instagram

NEVENA Rendeli Vejzović ovih se dana u društvu svog supruga Maka i kćerkice Vite odmara u Italiji. I dok je većini roditelja i sama pomisao na putovanje s malom bebom zastrašujuća, Nevena i Mak na takvu su se avanturu odlučili bez razmišljanja.

Ipak, majci triju djevojčica, drago je da je na putovanje povela samo šestomjesečnu Vitu.

"Drago mi što smo blizanke ovaj put odlučili ostaviti na našoj strani Jadrana i putovati samo s najmanjom bebom. Promet je stravičan, ali doslovno. Dok hodaš tim strmim ulicama, moraš gledati na sve strane, a kamoli kad voziš. Mislim da bih poludjela da sam morala po takvim cesticama trčati za dvije toddlerice", otkrila je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. 

Teren nije najbolji ni za kolica, otkrila je Nevena, stoga su ih ona i suprug odlučili kombinirati s nosiljkom.

"Bez kolica ne idem nigdje. A, kad bismo bebu nosili u nosiljci, kolica bismo spremili u ruksak", napisala je ispod fotografije na kojoj s bebom u kolicima stoji na zebri, pokušavajući dočarati kaos na talijanskim ulicama.

"Inače, ovo je rijetka zebra u Positanu iako to Talijanima ne znači puno", dodala je.

Omiljena voditeljica sve detalje s putovanja dijeli sa svojim pratiteljima putem društvenih mrežama, pa je tako jednog od njih zanimalo zašto su poveli tako malu bebu na put. 

"Zar je baš potrebno tako malu djecu voditi na put? Oni i onako ne kuže gdje su, a vama je tolika gnjavaža da i ne uspijete uživati onako kako bi to mogli bez djeteta", upitala ju je jedna pratiteljica. 

"Pa kad dojite, onda je obavezno", odgovorila joj je Nevena.

Logično, zar ne?

 

 

Pročitajte više