Neznanci u zrakoplovu organizirali proslavu za bračni par i posvojenu djevojčicu

DUSTIN i Caren Moore prošlog su tjedna prvi put postali roditelji. Ovaj bračni par je posvojio djevojčicu, a dok su s njome letjeli nazad kući u Kaliforniju, neznanac i stjuardesa započeli su razgovor s njima. Kako je tema razgovora bila upravo djevojčica, Dustin i Caren su s njima podijelili priču o posvajanju.

Nekoliko minuta kasnije, svi putnici su se pridružili spontanoj proslavi za novu obitelj. Potaknuti tradicionalnim "baby showerom", odnosno proslavom darivanja djeteta koja se inače organizira u najužem krugu prijatelja i obitelji prije samog porođaja, potpuni neznanci su organizirali nešto slično.

Pišući na Twitteru, Dustin je objasnio da on i supruga već devet godina pokušavaju dobiti dijete i da su presretni što su konačno uspjeli posvojiti djevojčicu. Kako je otkrio, tijekom leta morali su svojoj kćeri promijeniti pelenu, a stjuardesa po imenu Jenny pomogla im je da pronađu malo slobodnog prostora u stražnjem dijelu aviona.

"Nakon promjene pelene, Jenny i još jedan putnik pohvalili su moju lijepu kćer i pristojno pitali što nas je nagnalo na let s tako malom bebom. Ispričao sam im skraćenu priču o usvajanju, na što su užurbano uputili čestitke i udijelili mi još nekoliko pristojnih komentara", napisao je novopečeni tata.

Desetak minuta kasnije prišao im je i drugi putnik po imenu Bobby.

"Pozdravio nas je s toplim osmijehom i raspitao se o našoj kćeri. Ponovili smo priču s nekoliko detalja, a on nam je čestitao prije nego što je otišao. Moja supruga i ja razmijenili smo znatiželjne poglede, ali nakon toga nismo više razmišljali o tome. Tada smo čuli interfon. Bobby je prišao i najavio posebnog gosta. Našu kćer", opisao je Dustin.

"Upravo su je posvojili njezini roditelji Caren i Dustin i vode je kući", rekao je Bobby na interfon na što su svi putnici počeli klicati i pljeskati.

Potom je posada svim putnicima podijelila salvete i olovke te su ih zamolili da zapišu savjete ili poruke ohrabrenja za novopečene roditelje. Nakon prvobitnog šoka saznali su kako su Bobby i Jenny u braku te da su i za njih potpuni neznanci učinili sličnu stvar tijekom njihovog medenog mjeseca.

Između ostalog, putnici su im napisali da "uvijek pronađu vremena jedno za drugo", "piju puno vina", ali i da svojoj kćeri "uvijek govore da ju vole" te da "uživaju u svakoj minuti jer sve to prebrzo prođe".

Odlučili su sačuvati sve poruke te su ih spremili u poseban album kako bi se uvijek sjećali nevjerojatnog iznenađenja koje su im pripremili potpuni neznanci.

 

Pročitajte više