Nicole Kidman otkrila koja ju je gesta supruga dirnula dok je bila trudna

NICOLE Kidman i Keith Urban uskoro će proslaviti 15. godišnjicu braka. Tijekom gostovanja u showu Live with Kelly and Ryan, slavna glumica prisjetila se slatke geste supruga koja ju je dirnula dok je bila trudna s njihovom 13-godišnjom kćeri Sunday Rose.

"Kad sam bila trudna sa Sunday, on je sjeo na avion i doletio u Australiju kako bi bio prisutan na prvom ultrazvučnom pregledu. Bio je tu šest sati, vidio otkucaje srca i onda odletio nazad u Los Angeles", ispričala je.

Par ima i 10-godišnju djevojčicu Fatih Margaret, dok Kidman iz braka s Tomom Cruiseom ima i kćer Isabellu (28) i sina Connora (26).

"Keith mi je omiljena osoba, iskreno. Naravno, i djeca", dodala je s osmijehom na licu. 

54-godišnja Kidman nedavno je otkrila i da je oduvijek sanjala o velikoj obitelji

"Voljela bih da sam imala više djece, ali nije mi dan taj izbor. Voljela bih imati 10 djece. Ali dobila sam priliku biti majkom drugoj djeci. Imam šest nećaka i nećakinja i kuma sam 12 djece. Volim majčinstvo, volim djecu: neobična su, smiješna i nefiltrirana. Možeš vidjeti kako rastu i slati ih na njihov put", pojasnila je za Marie Claire Australia. 

Dok je od 1990. do 2001. bila u braku s Cruiseom, Kidman je u dvadesetima doživjela ektopičnu trudnoću i spontani pobačaj i rekli su joj da su male šanse da će uspjeti začeti. 

"To je bila ogromna, bolna čežnja. I gubitak! O pobačaju se ne govori dovoljno. To je ogromna tuga za određene žene. S jedne strane je ogromna količina boli, a s druge ogromna količina radosti. Kad dobijete dijete nakon toga, samo možete odahnuti", izjavila je 2018. za Tatler. 

Pročitajte više