Nikad slađa Noć vještica: Maskirali bebe u inkubatorima i razveselili roditelje

ZA RODITELJE čija su djeca rođena prerano, najstrašnija noć u godini sasvim sigurno nije Noć vještica, nego svaka ona u kojoj su strepili za živote svoje djece. Kako bi im barem malo uljepšalo boravak u bolnici i barem na tren skrenulo misli s briga, osoblje bolnice u Wisconsinu roditelje je razveselilo odjenuvši njihovu djecu u preslatke kostime.

Tako su mališani koji se nalaze u inkubatorima postali superjunaci, preslatki kolačići ili pak životinjice, a medicinski centar Aurora Baycare je njihove fotografije objavio na Facebooku.

Kako su otkrili, njihovi najmanji pacijenti sudjeluju u simpatičnom natjecanju za najslađu masku za Noć vještica. Pobjednik ili pobjednica će dobiti nagradu u vrijednosti od sto dolara (oko 670 kuna), drugoplasiranog očekuje nagrada u vrijednosti od 50 dolara (oko 335 kuna), a onaj koji se nađe na trećem mjestu proslavit će to nagradom od 25 dolara (oko 167 kuna).

"Svi oni su pobjednici", složili su se korisnici Facebooka u komentarima.

"Kako odabrati samo jednoga kada su svi preslatki?" zapitala se jedna od njih, a mnogi nisu propustili priliku istaknuti kako je osoblje ove bolnice zaslužilo svaku pohvalu za svoj trud i predanost poslu.

 

Pročitajte više