Njoj nije trebao nitko, ona je apsolutno sve napravila sama!

Foto: Facebook 

JOŠ jedna priča o fotografijama s poroda, odnosno o porođajnim fotografima koji su u svijetu doista već postali uobičajena praksa. No što kada se na stolu za rađanje nađe upravo profesionalna porođajna fotografkinja? Možda bi logično bilo da je i ona sama angažirala nekoga tako da i ona i njena obitelj mogu imati predivne fotke s poroda i prvu, baš prvu sliku bebe. Ali ne - ova je hrabra žena odlučila i na svom porodu - raditi i tako sama sebi podariti slike kakve je doslovno gledala iz svog kuta, za vrijeme poroda. 

>>>Biste li željeli imati ovakve fotografije?<<<

Njeno je ime Laurent Chenault i iza nje je bezbroj snimljenih poroda, a osim što je puno puta prisustvovala tuđim porodima, i sama je već rodila pa je jako dobro znala što može očekivati. I zato je u rađaonu došla s fotićem. 

"Nisam htjela angažirati nikoga. Htjela sam to stvarno napraviti sama. To je kao nekakva nagrada meni samoj, ali i dokaz da žena čak i za vrijeme poroda može učiniti još štošta. Jednostavno sam držala fotić u ruci, usmjerila ga prema trbuhu i klikala. Kada je bilo najteže, fotić mi je bio moja snaga. Stvarno sam željela sve to snimiti iz mog kuta. Snimiti mog sina baš onako kako sam ga prvi put ugledala, iz poze u kojoj sam bila. A kada sam došla malo k sebi i kada sam naknadno pogledala što sam sve snimila, vjerujte mi - zadovoljstvo je bilo ogromno. Baš sam jako ponosna što sam sve napravila sama.", pohvalila se novinarima s portala Pop Sugar Moms, kojima je ustupila mali dio snimljenih fotografija

A osim što su ove fotografije zaista moćne, jedinstvene i predivne, one su ujedno i dokaz da baš svaka žena nešto slično može napraviti i sama.

 

Pročitajte više