Novopečena mama otkrila da ju svekrva špijunira pomoću kamere za bebe

Foto: 123RF

ŽENA je proživjela najgoru noćnu moru svake mame. Naime, anonima korisnica Reddita upitala je druge kako bi se osjećali kada bi njihov suprug dao pristup kameri za praćenje bebe u svakom trenutku.

Priznala je da ima 10-mjesečnu bebu te da su ona i suprug nedavno angažirali dadilju. Dotad je njena svekrva čuvala dijete jer se majka morala vratiti na posao kad je beba navršila tri mjeseca.

Baka je udovica koja živi u udaljenom mjestu, prenosi Kidspot. Izrazila je želju da useli kod sina i snahe te im pomogne s kuhanjem i ostalim kućanskim poslovima, ali su je oni odbili.

“Stalno je tražila pristup kameri kako bi mogla vidjeti što dijete radi preko dana dok je s dadiljom pa sam suprugu rekla da mi je to čudno. Ne bih to dozvolila ni svojoj mami”, napisala je žena. 

Ipak, čini se da ju je suprug iznevjerio te udovoljio svojoj majci.

“Danas sam shvatila da sve prati te da zna točno kad sam se vratila iz šetnje, kad smo i što jeli te kad spavamo”, požalila se. 

Sada se osjeća izdano i nepovjerljivo. Povrijeđena je jer joj je narušena privatnost.

“Ovo je doista kršenje svake granice. Ne pretjeruješ - tvoj suprug je pogriješio i mora to ispraviti”, kazala je jedna osoba.

“Promijeni lozinku te preko kamere nalijepi izolir traku”, dodaje druga.

Mnogi su upozorili da je snimanje bez napomene kažnjivo djelo te se smatra špijuniranjem.

Pročitajte više