Objavila fotku trika koji je isprobala pa je popljuvali: "Lijeni roditelj"

Foto: Facebook

SHANNON James, majka dvoje djece, na svojem se Facebook profilu htjela pohvaliti idejom koju je vidjela na Instagramu i odlučila je sama isprobati. 

Shannon je objavila dvije fotografije na kojima su dvije košarice za užinu koje je pripremila svojim sinovima, osmogodišnjem Kalemu i trogodišnjem Theu. Košarice su bile ispunjene raznim grickalicama u kojima su mališani mogli uživati tijekom dana. Osim košarica, podijelila je i fotografiju staklene posude s narančinim sokom.

"Jedna od najgorih stvari tijekom ljetnih praznika su vaša djeca koja svakih pet minuta traže sok ili nešto za jesti. Stoga sam odlučila isprobati ovu ideju. Košarice im punim svakog jutra, a jednom kad ih isprazne, moraju čekati do drugog dana. Nadam se da će ih ovo naučiti da ne budu pohlepni", napisala je mama kojoj se ubrzo javio jedan muškarac s komentarom da je lijeni roditelj. 

Neki su kritizirali njezin izbor i količinu grickalica, dok su je drugi upozorili kako im nije dobro ostavljati da sami biraju kad će i koliko pojesti.

 

Ipak, mama se pravdala navodeći da nije mislila ništa loše.

"Neću više ponavljati. Objavila sam ovo jer sam htjela pomoći drugim roditeljima savjetom kako preživjeti ljetne praznike. Nikad nisam mislila da će me netko prozvati lijenim roditeljem. Također, osim grickalica dajem im i voće koje se na fotografiji ne nalazi u košarici", napisala je. 

"Ljudi ne bi smjeli biti tako okrutni i osuđivati druge. Njihove riječi mogu jako povrijediti nekoga", zaključila je.

Pročitajte više