Očuh platio pokćerki vjenčanje, ona mu povukla poziv: Objasnila sam mu u e-mailu

Foto: Shutterstock

JEDNA je žena na Redditu postavila pitanje koje ju je mučilo i time je izazvala brojne reakcije. Naime, 25-godišnjakinja je napisala kako se uskoro udaje i odlučila je povući poziv na vjenčanje svom očuhu i pitala je internetsku zajednicu za mišljenje o tome.

Također je objasnila da su njena starija braća i sestre izvršili pritisak na nju i postavili joj ultimatum - oni ili on. Naime, objasnila je da su prošli teške trenutke tijekom razvoda svojih roditelja i zbog činjenice da se mama ponovno udala. 

Ona je imala najbolji odnos s očuhom

Korisnica Reddita objasnila je da je ona najduže živjela s očuhom i najbolje se s njim povezala jer je najmlađa, a njena starija braća i sestre su se ranije iselili iz obiteljske kuće i krenuli svojim putem.

Njena majka jako je pogođena njenom odlukom o povlačenju pozivnice očuhu, a 25-godišnjakinja je priznala i da joj je očuh platio školovanje i samo skorašnje vjenčanje.

Obavijestila je očuha o opozivu e-mailom

"Doslovno sam poludjela jer definitivno želim da moja braća i sestre budu na mom vjenčanju i pokušala sam razgovarati s njima, ali oni su bili tvrdoglavi", napisala je. "Nisam imala izbora nego pristojno poništiti poziv očuhu i poslati mu e-mail s objašnjenjem. 

Nije odgovorio, ali kasnije me nazvala mama koja je vikala na mene i nazivala me pogrdnim riječima", objasnila je. Većina korisnika Reddita u komentarima je napisala da je postupila pogrešno i da nije smjela povući pozivnicu.

Ljudi smatraju da braća trebaju odrasti, ali žele joj i da uživa u svom danu

Jedan komentar, koji je dobio 30.000 lajkova, glasio je da njezina braća "trebaju odrasti".

"Svog očuha opisuješ kao finog čovjeka. Sada dopuštaš svojoj braći da kontroliraju koga ćeš pozvati na svoje vjenčanje", rekao je korisnik.

Druga je osoba napomenula da odluka njenog očuha da ipak plati vjenčanje, bez obzira na pozivnicu, "pokazuje da je on pristojan čovjek kojem je stalo".

Neki korisnici suosjećali su s njom, napisavši da je nepravedno što su je njezina braća dovela u tešku poziciju. "Žao mi je što se morate brinuti o svemu ovome, osim što pokušavate imati savršen dan", napisala je jedna osoba.

Pročitajte više