Operirala nos pa poručila majkama da su zapuštene zbog djece

BIVŠA manekenka ponovno je u fokusu javnosti zbog kontroverzne izjave. Carla Bellucci napala je žene koje ne ulažu previše truda u svoj izgled. 

"Žene se previše opuštaju. Ne govorim to rado, ja sam žena, ali mnoge prestanu brinuti o svom izgledu čim rode ili se udaju", izjavila je za Fabulous. 

"Nekad nisu bile takve, nekad su bile predivne, ali čim se vjenčaju, sve se mijenja. Nisam ni ja savršena, ali brinem o sebi", nastavila je.

Carla smatra da bi žene trebale težiti tome da izgledaju zapanjujuće poput nekih slavnih mama kao što su Beyonce, Jennifer Lopez i Kim Kardashian. Zato im savjetuje da ulože trud da ne izgledaju poput "zombija".

"Dovoljno je odjenuti lijepo donje rublje ili utrošiti više vremena na sebe i svoj izgled nego na kućanske poslove", predlaže. 

Carla je inače majka troje djece, a podvrgnula se plastičnoj operaciji nosa, i to potpuno besplatno. Britanski tabloidi prenose da je lažirala depresiju pa ostvarila pravo na taj zahvat na teret zdravstvenog osiguranja. 

Na OnlyFansu, stranici za odrasle, ima gomilu pratitelja. Mnogi su oženjeni muškarci koji plaćaju da bi pogledali njezin golišavi sadržaj.

U prosincu je, umjesto da svojoj obitelji osigura skupe poklone, izdvojila oko osam tisuća funti, ili 66.600 kuna, kako bi samu sebe počastila botoksom i drugim estetskim korekcijama, manikurama, tretmanima za lice, kao i odjećom i obućom.

Pročitajte više