Osnažite se i steknite samopouzdanje prema savjetima Wednesday Addams

Screenshot: YouTube

JEDINSTVENA djevojčica Wednesday iz popularne goth obitelji Addams glavna je junakinja knjige "Kako bi to Wednesday napravila? Zlica u tebi se budi", koja je od ovog tjedna dostupna i u hrvatskom prijevodu.

Na 130 stranica obogaćenih ilustracijama i citatima autorica Sarah Thompson prikupila je i sažela cijelu životnu filozofiju neobične kćeri Morticije i Gomeza Addamsa, a "budi svoja" i "ponosi se time što si drugačija" samo su neke od mudrosti ove fiktivne djevojčice koja je obilježila današnju pop-kulturu.

Autorica knjige, uz praktične savjete i primjere iz Wednesdayina života, nudi sugestije mladim naraštajima kako postaviti granice, vjerovati u sebe, boriti se za svoja uvjerenja, uživati u stvarima koje te vesele i kako ne treba tražiti potvrdu od drugih.

Foto: Press / Igor Maračić

U osam cjelina posvećenih velikim životnim temama (obitelj, prijatelji, ljubav, kreativnost...), knjiga je osmišljena kako bi sve koji se osjećaju drugačije potaknula da steknu samopouzdanje, ali i pružila im utjehu. Pogled na divan svijet Wednesday Addams svakako nudi priliku da se čitateljice i čitatelji mlađe generacije osjećaju snažnije, sposobnije i autentičnije nego ikad.

Knjiga "Kako bi to Wednesday napravila?" novi je naslov u izdanju prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark te je od ovog tjedna dostupna u prodaji.

Pročitajte više