Osnovnoškolac odlučio pomoći obitelji u teškoj situaciji, svi dijele njegovu poruku

ŽIVOTNE okolnosti neku djecu natjeraju da ranije odrastu. To je priča i osnovnoškolca iz Banja Luke koji je odlučio pokušati pomoći svojoj obitelji koja se nalazi u teškoj financijskoj situaciji. Za pomoć se obratio svom profesoru Danijelu Mihiću, koji je na Facebooku objavio problem dječaka.

"Danas mi dođe zahtjev učenika (13 godina) da mu nađem kupca da bakinu Bibliju staru 45 godina. Kaže baka da joj trebaju lijekovi, mama ne radi, tata slabo zarađuje, a on im hoće doprinijeti i olakšati. Zovem njegova razrednika, on zove majku učenika, koja potvrđuje da je situacija u porodici preteška (dječak nije ni rekao koliko), a njega izjeda što ne može pomoći", pojasnio je profesor.

Uz pomoć razrednika i ravnatelja te ostalih nastavnika skupit će se nešto novca za pomoć dječaku i njegovoj obitelji.

"Ali budući da sam mu obećao, pokušat ću putem Facebooka pronaći kupca Biblije (kako bih mogao doprinijeti pomoći obitelji). Evo njegove ponude: Biblija u odličnom, očuvanom stanju iz 1976. košta najmanje 100 maraka. Ako netko slučajno ponudi više, još bolje. Ako je nitko ne želi kupiti (jer realno ne vrijedi toliko i nitko nema novca sada), mi ćemo je otkupiti, ali ne mogu ga iznevjeriti jer sam mu obećao da ću pokušati naći kupca", dodao je nastavnik.

ДРАГИ ЉУДИ ЕВО РАЧУНА И АДРЕСЕ: broj deviznog računa je 5550000052247613 (kod za plaćanje je uslikan u ovoj objavi) i...

Objavljuje Данијел МихићČetvrtak, 25. ožujka 2021.

Objava je podijeljena više od 300 puta i mnoge je dirnula ova priča, pa je profesor na koncu objavio i broj računa obitelji kako bi im ljudi mogli direktno pomoći.

Pročitajte više