Otac sedmero djece oduševljava internet trikovima kojima petorke hrani odjednom

Foto: Youtube screenshot

OTAC sedmero djece Chad Kempell nakon rođenja petorki morao je osmisliti kako si olakšati svakodnevicu. Godinu dana je uložio u izradu namještaja i raznih pomagala zahvaljujući kojima može hraniti petero djece odjednom.

Petorke Lincoln, Noelle, Grayson, Preston i Gabriella sada imaju 18 mjeseci, ali i dvoje starije braće, četverogodišnju Savannah i trogodišnjeg Averyja.

“Kad je liječnik rekao da čuje otkucaje četiri srca, a možda čak i pet, nismo mogli vjerovati”, otkrio je Chad koji je postavio svjetski rekord za najbrže istrčani maraton uz guranje kolica u kojima se nalazilo pet beba.

Nakon što je njegova supruga Amy 2013. spontano pobacila blizance, vijest da čekaju petorke ih je, uz prisutnu dozu straha i nesigurnosti, neizmjerno obradovala.

Mnogi roditelji bore se s dnevnim izazovima na koje nailaze uz samo jedno dijete pa su Chad i Amy odlučili početi snimati vlog u kojem prikazuju kako oni izlaze na kraj s petorkama.

“Odmah nam je bilo jasno da moramo napraviti veliku igraonicu, mjesto gdje će svi moći boraviti bez opasnosti od ozljeđivanja”, pojasnio je Chad.

Svoj kombi su prenamijenili u, kako to nazivaju, autobus za bebe, u kojem se nalazi i stol za prematanje, kao i televizor koji gledaju starija djeca dok oni, tijekom putovanja, presvlače ili hrane petero mlađe djece.

“Tvrtke prodaju pomagala za više djece, ali cijene su basnoslovne pa sam odlučio neke stvari napraviti sam”, dodao je.

Tako si je olakšao osmislivši držače bočica kojima sada može nahraniti petero djece odjednom, kao i stol za koji može posjesti svu djecu.

“Trebalo bi nam dva i pol sata da nahranimo svako dijete, jedno po jedno, a taman kad bismo završili, prvo je opet bilo gladno. Sada ih sve polegnemo u njihove kolijevke i hranimo odjednom”, kaže.

Njegovim dosjetkama dive se brojni korisnici YouTubea koji ga prate iz tjedan u tjedan i tako i sami dobivaju ideje kojima si mogu olakšati svakodnevne obveze koje imaju oko djece.

Pročitajte više