Otkrivanje spola bebe više nije in, iznenadit će vas što postaje hit

BUDUĆI roditelji posljednjih godina kao da su se natjecali tko će napraviti raskošniju i zanimljiviju zabavu otkrivanja spola nerođenog djeteta. Njihove snimke preplavile su društvene mreže i često su bile tema rasprava. No to bi moglo postati povijest jer se pojavio novi trend.

Trudnice i njihovi partneri napravili su novi korak pa sada objavljuju videe u kojima otkrivaju ime koje su odabrali za svoju bebu. Jedan takav video sredinom mjeseca objavila je na Instagramu influencerica Tiffany Houghton, koja je u 38. tjednu trudnoće i čeka djevojčicu. 

Sa skoro pola milijuna svojih pratitelja podijelila je video u kojem ona i partner stoje okruženi ružičastim balonima na kojima su ispisana imena Kate, Thunder, Rose, Caroline, Lily i Olivia. Iglom buše jedan po jedan balon, dok na koncu ne ostane samo onaj na kojem je ispisano Lily i tako otkrivaju da će se baš tako zvati njihova curica koja uskoro stiže na svijet.

U odjeljku za komentare mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovom idejom.

"Bože, zar nam treba i otkrivanje imena?", "Kako nepotrebno. Fokusirajte se na roditeljstvo, ne na ove gluposti", "Koliko bijednih otkrivanja ćete još smisliti?", "Molim vas, nemojte da ovo postane trend", "Sve to zbog običnog imena?" mišljenja su nekih korisnika Instagrama.

 

Pročitajte više