Otkriveno kada je točno rodila Cameron Diaz, ali i pravo ime njezine kćeri

JEDNA od najljepših žena Hollywooda Cameron Diaz nedavno je prvi put postala mama, a radosnu vijest je objavila na društvenim mrežama.

“Toliko smo sretni, blagoslovljeni i zahvalni što na početku novog desetljeća možemo objaviti rođenje naše kćeri Raddix Madden. Odmah je zarobila naša srca i upotpunila našu obitelj. Iako smo presretni što dijelimo ovu vijest, osjećamo strogu potrebu zaštititi njenu privatnost. Zato nećemo objavljivati njene fotografije ni otkrivati više detalja, osim da je stvarno slatka”, napisala je tada ponosna novopečena mama na Instagramu.

Činjenica da je uspjela cijelu trudnoću zadržati u tajnosti, baš kao i rođenje kćeri, izazvalo je veliko zanimanje javnosti pa obožavatelji s nestrpljenjem očekuju da procure bilo kakve dodatne informacije. Tako je nedavno otkriveno da Cameron ne želi unajmiti dadilju kako bi mogla svaku sekundu provesti s djevojčicom.

Zato ne čudi što ih je oduševila i činjenica da je procurio rodni list koji otkriva brojne detalje o kćeri Cameron Diaz.

Za početak, djevojčičino puno ime je Raddix Chloe Wildflower Madden, a rođena je 30. prosinca u 13:58 sati, piše Blast koji je objavio rodni list. Također, otkriveno je da je glumica rodila u Cedar’s Sinai Medical Centeru u Los Angelesu, prenosi People.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.