Ova djeca jednom objavom zarađuju do 3500 kuna i svakodnevno dobivaju poklone

Foto: Instagram

DEVETOGODIŠNJI Barty Middelbosch već ima ugovor s agencijom za modeling i pojavio se u filmovima poput ''Thora'' i ''Aquamana''. Surađivao je s brojnim poznatim brendovima, a njegov uspjeh dogodio se kada su mu roditelji napravili profil na Instagramu.

''Objavili smo nekoliko fotografija, pokazale su se popularnima. Nastavili smo i ubrzo je broj pratitelja počeo rasti'', ispričali su njegovi roditelji.

Danas ima više od 28 tisuća pratitelja, a osobe s tom brojkom u Australiji, prema pisanju časopisa Stuff, mogu zaraditi između tisuću i četiri tisuće kuna.

Točno toliko zarađuje četverogodišnja Piper Seymour koju prati 52 tisuće ljudi. 

Mama joj je napravila profil na Instagramu kad je djevojčica imala samo šest mjeseci. 

''Starija kći imala je 16 godina i vidjela je da druge bebe imaju vlastite profile pa mi je to predložila. Isprva se činilo ludim, ali nakon što sam istražila druge korisnike, odlučila sam to napraviti'', otkrila je Kerry Seymour.

Djevojčica je oduševila brojne modne kuće i dizajnere koji su joj ubrzo počeli slati odjeću i dodatke za kosu.

''Ne dobivamo svaki dan ponude za objave koje će biti plaćene 3500 kuna. Iznosi variraju od 1200 kuna naviše. Čak i nisu sve objave sponzorirane jer mi je zlo kad vidim da netko nešto stalno prodaje'', priznala je majka male Instagram zvijezde.

Zbog toga je do sada odbila kozmetičke proizvode, hranu koju ne jedu i predmete koje ne smatra korisnima ili je ne zanimaju. 

Malena Piper, osim u bloganju, uživa u igranju s dinosaurima, ponijima i obožavateljica je crtanog filma ''Kralj lavova''. 

''Dane provodi crtajući ili igrajući se na plaži sa starijim bratom, ako je kod kuće'', dodala je Kerry. 

Ono što je ovu obitelj najviše oduševilo je prilika da zahvaljujući ovom hobiju putuju i surađuju s poznatim brendovima te se njena majka nada da će djevojčica to u budućnosti smatrati blagoslovom.

''Iskreno se nadam da će imati prilike putovati i vidjeti mjesta koja si inače ne bismo mogli priuštiti'', priznala je.

Pročitajte više