Ova fit mama ima prilično kaotičan raspored, ali trenira i jede šest puta u danu

Foto: Instagram

FITNESS zvijezda i majka dvoje djece Stephanie Sanzo počela je trenirati nakon prve trudnoće. Dobila je 25 kilograma i odlučila početi vježbati i zdravo se hraniti kako bi povratila staru težinu. Zahvaljujući transformaciji, postala je samouvjerenija i dobila dodatnu dozu energije za obitelj, djecu i posao.

Na Instagramu je odlučila podijeliti svoju priču, odnosno otkriti što je motivira i inspirira te tako ohrabriti druge da si zadaju i ostvare ciljeve. Danas ima više od milijun pratitelja koji joj se dive i sudjeluje u brojnim fitness natjecanjima kao model.

Ustaje u 7 ujutro, priprema djecu za školu, kuha ručak i pije kavu. U 8:30 doručkuje, odvozi djecu u školu i odrađuje kraći sastanak. U 10 sati je u teretani, u 11:30 jede užinu, a ruča u 14 sati.

Nakon toga bavi se obvezama, odlazi u školu po djecu i počinje pripremati večeru koja je servirana u 16:30. U 18:30 na njihovom stolu je desert i njezin peti obrok u danu. U krevet će leći u 23 sata, ali će prije toga pojesti jogurt ili bobičasto voće.

Vježba šest dana u tjednu. Diže teške utege kako bi izgradila mišiće i ubrzala metabolizam. Njezina rutina uključuje i desetominutni kardio trening kojim potiče metabolizam i poboljšava proces probave.

Pročitajte više