Ovako izgleda jutro prvog dana škole jedne obitelji sa 16 djece

Foto: Instagram

SVI roditelji su svjesni koliko sam početak dana može biti naporan, čak i kad se radi o obiteljima sa samo jednim djetetom. Izlazak iz kuće ponekad djeluje kao nemoguća misija.

Tiffany i Benji Nelson stoga zaslužuju ogromno strahopoštovanje, s obzirom na to da imaju 16 djece, a njihova je jutra teško uopće i zamisliti. Tiffany je pokušala barem dočarati kako to izgleda, podijelivši video na svom YouTube kanalu koji se zove Not Enough Nelsons, koji prati nevjerojatna 1.34 milijuna ljudi.

Alarm se oglasi u 6:40 ujutro, a Tiffany će: "Prošla noć je proletjela i samo da vam kažem - nismo se baš dobro naspavali. Ali idem probuditi djecu i nadam se da će sve biti u redu."

Dodala je da nema baš previše vremena i moli pratitelje da joj požele sreću. Pokazala je i kako sve njihove mobitele drži u posebnom prostoru za punjenje u svom ormaru. "Mislim da je najbolje da im telefoni ne budu u sobi noću", kaže objasnivši da za buđenje imaju budilicu u sobi.

Imajući samo još 15 do 20 minuta za dovršetak spremanja za izlazak iz kuće, Tiffany se uputila u dječje sobe kako bi provjerila kakva je situacija - i srećom, tri njene kćeri tinejdžerice bile su gotovo spremne za odlazak i čak su namjestile krevete.

"Zbilja sam sretna jer ste tako odgovorne", istaknula je, ali stvari su se nakon toga trebale još ubrzati jer joj je odjednom sinulo da dio djece mora rano stići na sat zbora. Nakon što je napravila frizuru jednoj od kćeri, morala se nositi s drugom koja je očajnički htjela promijeniti odjeću.

"Problem se javlja svakog jutra", rekla je mama, objašnjavajući da njezina kći želi nositi kratke hlačice svaki dan. "Danas bi zapravo trebao padati snijeg. Brzo, brzo, brzo. Hajde, brzo, brzo, brzo", pokušavala je natjerati mrzovoljnu 10-godišnjakinju da se preodjene u nešto primjerenije.

Tata je u međuvremenu već pripremio zdrav doručak za sve, držeći dvogodišnjeg Ledgera u krilu, koji se nije osjećao baš dobro.

Sljedeća borba odvila se sa sinom Lukeom, koji nije mogao pronaći hlače koje bi htio nositi. Naposljetku su se dogovorili da će tata odvesti svu djecu u školu i potom se vratiti po Lukea, za kojeg se nadaju da će konačno pronaći hlače. "Ovo je izvanredna situacija", šaljivo je zaključila mama.

Pročitajte više