Ove obitelji ne biste nikada spojili, a njihovu djecu veže toliko sličnosti

Foto: Instagram

NA prvi pogled, obitelj Kardashian i britanska kraljevska obitelj nemaju ništa zajedničko, ali zapravo su sličniji nego što možete zamisliti.

Za početak, troje djece Kim Kardashian West i djeca Kate Middleton i princa Williama su vršnjaci. Najmlađa kći Kim Kardashian i Kanye Westa, Chicago, ima 14 mjeseci, dok će princ Louis idućeg tjedna proslaviti 1. rođendan. Trogodišnji Saint je iste dobi kao i princeza Charlotte, dok su North i princ George oboje stari pet i pol godina.

Kad je u pitanju oprema za djecu, imaju vrlo sličan ukus. Baka Kris Jenner je unuci Chicago nakon rođenja u siječnju 2018. kupila isti model kolica u kojima je Kate Middleton gurala princezu Charlotte tijekom krštenja u srpnju 2015.

Također, cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje rođenje prvog djeteta Meghan Markle i princa Harryja, a istovremeno odbrojavaju kada će Kim Kardashian četvrti put postati majka. Naime, ona i suprug Kanye odlučili su još jednom postati roditelji uz pomoć surogat majke, što je bio slučaj i s njihovim trećim djetetom.

Baš poput Kate Middleton, Kim se suočila sa zdravstvenim tegobama u trudnoćama. Dok je Middleton patila od trudničke hiperemeze, odnosno teških mučnina, reality zvijezdi je dijagnosticirana preeklampsija i Placenta accreta: posteljica joj je abnormalno srasla sa stijenkom maternice. Upravo je to bio razlog zbog kojeg nije htjela riskirati zdravlje pa je za rođenje kćeri Chicago odabrala surogat majku.

Kim i Kate vole djecu odijevati u dizajnerske komade. North i George koji rođendan slave u razmaku od mjesec dana su posebno poznati po pomno odabranim modnim kombinacijama.

Pročitajte više