Ove slavne mame ponosno su pokazale svoja tijela nakon porođaja cijelom svijetu

KAD žena prolazi kroz trudnoću, njezino tijelo se u kratkom roku jako mijenja. Nekim ženama to teško pada pa neke slavne osobe koriste svoju javnu ulogu i dijele vlastita iskustva, odnosno pokazuju koliko im se tijelo u trudnoći i nakon nje promijenilo. Tako jasno daju do znanja da, bile poznate ili ne, sve žene prolaze kroz istu stvar. 

Kate Hudson

Poznata glumica nedavno je rodila treće dijete. Ponosno je pokazivala trbuh u trudnoći, kao i nakon nje, kad je dijelila svoje fitness putovanje do povratka na staro.

Ashley Graham

Bila je na naslovnicama časopisa Vogue, Haprper’s Bazaar i Glamour. Jedna je od najpoznatijih plus-size manekenki u svijetu. Vjerojatno znate da je Ashley Graham u siječnju 2020. rodila sina Isaaca, a nekoliko mjeseci kasnije je podijelila fotografije tragova koje je trudnoća ostavila na njenom tijelu.

Chiara Ferragni

Talijanska poduzetnica, blogerica i influencerica rodila je svoje drugo dijete 23. ožujka 2021. Gotovo dva mjeseca kasnije, 17. svibnja, već je ponosno pokazivala svoje tijelo na Instagramu.

Pink

Slavna pjevačica majka je dvoje djece. Godine 2011. rodila je djevojčicu Willow, a 2016. je dobila sina Jamesona. Otprilike četiri mjeseca nakon poroda podijelila je fotografiju iz teretane.

Amy Schumer

Glumica, scenaristica, producentica i komičarka prvu trudnoću prošla je prije nepune tri godine. Dana 5. svibnja 2019. rodila je sina Genea i nikad se nije sramila objaviti svoje neretuširane, odnosno iskrene i realne fotografije.

Ashley Tisdale

Glumica ima 36 godina, a tijekom prošle i ove godine bila je trudna s kćeri Jupiter Iris. Rodila je 23. ožujka 2021., a mjesec dana kasnije objavila je fotografiju na kojoj pozira kraj bazena i pokazuje liniju nalik onoj koju je imala prije drugog stanja.

Ashley James

Ashley je u siječnju ove godine postala majka. Trudnoća je voditeljicu i bivšu zvijezdu reality showa Made in Chelsea naučila cijeniti vlastito tijelo pa je samo dva sata nakon porođaja objavila svoju fotografiju.

Cardi B

Reperica je nedavno drugi put postala majka. Svoje prvo dijete rodila je 2018., a kratko nakon toga upitala je svoje pratiteljice: "Kako se riješiti crne crte na sredini trbuha nakon poroda?".

Pročitajte više