Ovo je pjesma koja je ove godine hit među djecom, a pjevuše je i roditelji

Foto: 123RF

PJESMA ''Baby Shark'' je viralni hit koji je zaludio djecu i roditelje diljem svijeta. Popularnost pjesme ne jenjava jer iz dana u dan ima sve više pregleda na YouTubeu. Do sada je samo na jednom kanalu preslušana preko 1,6 milijardi puta, a postoji niz drugih izvedbi.

Originalna pjesma nastala je zahvaljujući korejskom dječjem brendu, a govori o morskim psima, odnosno nabraja se cijela obitelj morskog psa koju čine beba, mama, tata, baka i djed.

''Baby Shark'' se pjevušio proteklog ljeta u mnogim domovima i automobilima, a nisu mu odoljele ni poznate face. Pjesma je očito poznata i reality zvijezdi Kylie Jenner koja je objavila svoju fotografiju, a opisu je napisala ''maaamaa shark dooo doo doo dooo''.

Jedna djevojka toliko je zaluđena da je tekst ove pjesme i lik morskog psa istetovirala na ruku za 800 kuna.

Nedavno se pojavio i izazov u kojem roditelji sa suvozačkog sjedišta izlaze iz automobila kad ova pjesma zasvira i plešu dok se vozilo nastavlja kretati.

Sličan izazov nedavno je vladao u Americi. Tada su ljudi plesali pokraj automobila u pokretu na Drakeov hit ''In My Feelings'' koji nije ni blizu popularan kao ''Baby Shark'' jer broji tek 121 milijun pregleda.

Svatko tko čuje ''Baby Shark'' barem jednom, kažu, nastavlja je pjevušiti tjednima jer lako ulazi u uho.

Pročitajte više