Par na TikToku skupio novac za potpomognutu oplodnju, donorima nude da odaberu ime

Foto: TikTok

DRUŠTVENA mreža TikTok pomogla je Marku Brownu i njegovoj supruzi Lucy prikupiti sredstva za proces medicinski potpomognute oplodnje.

"Hvala još jednom svakome tko je pogledao naše videe ili donirao novac. Svi su bili važni u plaćanju ovog postupka", poručio je 39-godišnji Brown svojim pratiteljima.

Britanski par uspio je skupiti 6000 dolara, a u znak zahvale pratiteljima nude da im pomognu u odabiru imena za bebu.

@rightguysreview

I joined tiktok to get the creator fund and help pay for IVF . Thank you @tiktok_uk the embryo is transferred now any update will be on our FB page ##fyp ##rightguysoverandout love to you all ❤️

♬ original sound - Official Right Guys Reviews®

"Bilo bi apsolutno nevjerojatno kad bismo uspjeli dobiti još jedno dijete, a nikad nismo ni sanjali da će nam u tome pomoći društvene mreže. I da zahvalimo svima, želimo da nam pomognete u odabiru imena za bebu", dodao je Mark.

Par je doživio sedam spontanih pobačaja i jednu izvanmaterničnu trudnoću u posljednjih pet godina. Izdvojili su više od 20 tisuća dolara vlastitog novca za in vitro oplodnju ili IVF. Početkom godine za pomoć u prikupljanju novca za još jedan pokušaj obratili su se korisnicima TikToka. Već imaju sina tinejdžera i žele još jedno dijete. 

"Oboje smo bili razočarani i depresivni zbog situacije. Proći kroz sve te pobačaje bila je zaista užasna situacija za sve nas. Svaki put doživjeli bismo novi razoran udarac", prepričao je Mark njihov težak put. 

@rightguysreview

Thank you @tiktok_uk thank you so much ##ivf ##ivfjourney ##ivfwarrior ##ivfstory ##ivfbaby ##rightguysreview ##fyp 🙏

♬ original sound - Official Right Guys Reviews®

Impresivan broj sljedbenika, njih više od 675 tisuća, stekao je recenzijama prehrambenih proizvoda i gadgeta. 

Pročitajte više