Petra Nižetić fotkom na kojoj doji upozorila na ono što mnoge žene zaboravljaju

MODNA blogerica Petra Nižetić u svibnju je postala prvi put majka. Rodila je sina Jozu i odlučila potpuno iskreno pokazati što znači majčinstvo. U kolovozu je objavila fotografiju na kojoj doji sina i poslala važnu poruku "normalizirajmo dojenje", a sada je, u sklopu obilježavanja Nacionalnog tjedna dojenja opisala koliko je žensko tijelo moćno.

To je spoznala tek kad je postala majka, ali i otkrila pravi smisao ženskih dojki.

"Tek kad sam postala majka, prvi put sam shvatila kolika moć počiva u ženskom tijelu. Tek kad sam počela dojiti, uvidjela sam pravi smisao dojke koja je u stanju othraniti jedan mali život i staviti ga na noge", napisala je modna blogerica.

Poručila je da upravo zbog toga žene ne bi smjele zanemarivati vlastito tijelo.

"I to moćno tijelo treba njegu i disciplinu. Iako sam i prije bila disciplinirana kad je preventivni pregled dojki u pitanju, sada mi pogotovo pogled na jedno malo biće ne dopušta da zaboravim. Zato žene, (ne)majke, kraljice ne zaboravite obaviti godišnji pregled jer brinuti za svoje tijelo znači voljeti sebe i svoje bližnje", upozorila je i tako pokušala osvijestiti žene da briga o svome tijelu znači brigu za bližnje.

Pročitajte više