Pjevač objavio fotku sina pa izazvao raspravu: "Ima samo toliko kilograma?"

Foto: Instagram

JOHN Legend i njegova supruga Chrissy Teigen nedavno su proslavili 1. rođendan svog sina Milesa. Ponosni otac, kojem svi govore da je Miles njegova slika i prilika, nije mogao odoljeti a da ne objavi fotografiju na kojoj njegov sin sjedi uz ploču na kojoj se vidi koliko je maleni napredovao u godinu dana.

Tako su obožavatelji slavnog para mogli doznati da njihov sin voli plesati, plivati i dijeliti s drugima. Ono što ne voli je igračka njegove starije sestre Lune, malena Godzilla.

Također, na ploči su jasno bili istaknuti podaci kako jednogodišnji dječak ima šest zubića, visinu od 76 centimetara i sedam kilograma. Upravo su dječakovi kilogrami izazvali pravu raspravu. 

"Moja kći ima četiri mjeseca i ima isto toliko kilograma. Ne razumijem", komentirala je jedna od Johnovih pratiteljica. 

"Ima samo sedam kilograma s godinu dana? Nemoguće", dodala je druga.

"O bože. Moj sin ima šest mjeseci i teži devet kilograma. Ili on ima previše ili ovo dijete ima premalo kilograma", napisala je treća.

"Svako je dijete drugačije i razvija se svojom brzinom", u obranu je stala jedna od njegovih obožavateljica. 

John i Chrissy uz sina Milesa roditelji su i djevojčice Lune, koja je nedavno navršila tri godine, ali o čijim kilogramima nitko nije imao potrebu raspravljati. No to je teret s kojim se očito moraju nositi svi slavni roditelji. 

Pročitajte više