Pjevač Robbie Williams uz pomoć surogat majke postao je otac treći put

Foto: Instagram

BRITANSKI pjevač Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field Williams postali su roditelji treći put. Surogat majka rodila im je djevojčicu Colette ''Coco'' Josephne Williams.

Ponosna Ayda objavila je crno-bijelu fotografiju na kojoj su ruke svih pet članova obitelji Williams. 

''Ovo smo držali u posebnoj tajnosti! Sretni smo što možemo otkriti da smo postali roditelji djevojčice. Dobro došla na svijet, Colette (Coco) Josephine Williams! Bio je dug i težak put doći ovdje zbog čega nismo o tome govorili'', napisala je 39-godišnja glumica.

''Ljubav dolazi u različitim oblicima, ova mala dama je biološki naša, a nosila ju je nevjerojatna surogat majka kojoj ćemo biti zauvijek zahvalni'', pojasnila je i dodala: ''Presretni smo što imamo ovu predivnu djevojčicu u našim životima i blagoslovljeni što živimo u svijetu u kojem je to moguće.''

Slavni pjevač i Ayda Field Williams upoznali su se 2006., a vjenčali u kolovozu 2010. u pjevačevu domu na Beverly Hillsu pred 75 članova obitelji i prijateljima.

Njihov sin Charlton ''Charlie'' Williams ima tri godine, a kćer Theodora ''Teddy'' Rose će ovoga mjeseca proslaviti šesti rođendan.

Pročitajte više