Plus-size manekenka pokazala kakav je trag trudnoća ostavila na njenom tijelu

AKO je vaše tijelo nosilo bebu i pretrpjelo fizičke promjene zbog toga, onda morate pročitati posljednju objavu plus-size manekenke Hunter McGrady. 

Ova manekenka i mama 9-mjesečnog dječaka Huntera uvijek je bila otvorena o prihvaćanju vlastitog tijela, i prije i nakon porođaja. 

“Dok sam sinoć kupala sina, gledala sam njegovo slatko mekano tijelo i razmišljala o tome kako će ono rasti s njim. Tijelo i koža koji su formirani u mojoj utrobi. Tijelo koje će ga provesti kroz svaku prekretnicu, tijelo koje će padati i ustajati, izgrebati se, imati modrice i koje će zauvijek biti s njim”, napisala je te dodala da bi joj se srce slomilo da njezin sin ima negativan pogled na svoje tijelo ili ga poželi promijeniti. 

“Onda sam jutros, dok sam se oblačila, pogledala svoje tijelo i iznenadila se koliko je drugačije. Imam više strija nego prije, sve su se pojavile nakon poroda. Trbuh mi je opušteniji nego prije, grudi su se objesile i čini se da jedna klone više od druge. Onda sam se sjetila da je ovo moje tijelo stvorili Hunterovo. I napravila sam fotografiju da se sjetim koliko je važno cijeniti ga”, zaključila je te oduševila brojne žene koje su podijelile svoja iskustva o fizičkim promjenama u trudnoći.

“Moje tijelo se više promijenilo nakon što sam rodila nego u trudnoći”, napisala je manekenka Tess Holiday. 

“Apsolutno si predivna”, “Nevjerojatna mama”, “Ovo je tako istinito”, laskale su joj druge.

Pročitajte više