Pogledajte kako se sinovi domaće voditeljice zabavljaju bez tehnologije

Foto: Instagram

DOMAĆA televizijska voditeljica i novinarka Anja Alavanja Romac često na Instagramu dijeli trenutke iz svog privatnog života. Anja je majka šestogodišnjeg Jakova i trogodišnjeg Ivora, a da odgajati djecu nije lako, priznaje i sama. Ovog je puta sa svojim pratiteljima podijelila problem s kojim se danas susreće sve više roditelja.

"Stalno vodim borbu s ekranima, i koliko god im branim, toliko me žicaju. Ograničim im vremenski, kontroliram što gledaju, ali ipak sam nesretna zbog te njihove ogromne želje", požalila se zvijezda malih ekrana.

Umjesto tehnologijom, kojom su današnja djeca neizbježno okružena, ova 36-godišnja majka večer sa svojim mališanima na zimovanju odlučila je provesti uz društvene igre. 

"Ova je večer bila dokaz da se ustrajnost isplati jer nakon što im nismo odgovorili na molbe da igraju igrice (ili još gore, gledaju kako drugi igraju), bacili su se na dobre, stare društvene igre", napisala je.

"Kako bi smanjili tablete i ekrane, treba veća angažiranost roditelja. I to je isto super, i za jedne i za druge, igramo se, čitamo, bojamo", jedan je od komentara ispod fotografije. 

"Drago mi je da nas ima još, svaki dan je baš borba, nažalost to je postala droga ovog novog vremena, nije lako biti dosljedan", napisala je jedna mama.

 

 

 

Pročitajte više