Popis božićnih želja 9-godišnjaka sve šokirao: Dva laptopa, iPhone, gotovina...

KLINCI ponekad imaju poprilično velika očekivanja od Djeda Božićnjaka, a roditelji se zbog toga još češće nađu u problemu. Ponekad je teško ispuniti samo jednu želju koju vaše dijete ima, a još je teže kad dobijete impresivan popis želja adresiranih na Djeda Božićnjaka.

Nigerijski poduzetnik Oloye Akin Alabi našao se u problemu kad mu je njegov 9-godišnjak uručio upravo jedan takav popis pa je ovaj tata odlučio svoju priču podijeliti na Twitteru.

IPhone, kreditna kartica (s pinom 0000), dva laptopa, oprema za kampiranje, dječakove omiljene igračke, odjeća i nešto gotovine pronašli su svoje mjesto na ekstravagantnom popisu koji je vrlo brzo postao viralan.

Korisnici Twittera su zaključili kako 9-godišnjak već sad ide očevim stopama te, s obzirom na informatičku opremu koja mu je potrebna, vjerojatno planira pokrenuti neki biznis. Također, tvrde da mu kartica vjerojatno treba kako bi imao gdje spremati dobit koju će sasvim sigurno ostvariti, a zbog pina koji je odabrao mnogi su ga već proglasili "legendom".

Ipak, našlo se i onih koje je samo zanimalo zašto dječak piše nečitko.

"Predlažem da jedini božićni poklon koji ćete mu dati bude dobar učitelj", poručio je ovom tati jedan korisnik Twittera, dok se drugi ponudio da besplatno podučava dječaka.

Pročitajte više