Popularna reperica priznala da je nakon rođenja kćeri operirala grudi

Foto: Instagram

TIJEKOM intervjua za Entertainment Tonight, popularna reperica Cardi B i majka devetomjesečne djevojčice Kulture Kiari, priznala je da je nedavno povećala grudi.

"Popravila sam malo svoje grudi. Osjećam se uglavnom dobro zbog toga, no nekad i ne baš. Koža mi se razvukla nakon porođaja, a za to je moja kći kriva", rekla je pjevačica koja je prvu operaciju grudi imala sa svega 19 godina.

U rujnu prošle godine objavila je iskrenu snimku u kojoj objašnjava kako želi ići pod nož da bi joj prsa izgledala podignuto.

"Ako me ne vidite u studenom i prosincu, to je zato što radim nove grudi. Zapravo, neću to ni nazvati operacijom. Reći ću samo jedan pravi razlog zašto to moram učiniti: Kulture", priznala je tada i osvrnula se na neke stvari nakon porođaja za koje smatra da se o njima ne govori dovoljno.

"Ljudi ne razgovaraju dovoljno o tome što sve prolazite kroz trudnoću i onaj period nakon nje. Ne kažu vam za šavove ili zatvor s kojim ćete se mučiti prva dva tjedna nakon porođaja", požalila se.

No ono što popularnu repericu muči više i od ovješenih grudi je njeno izbivanje i česta razdvojenost od kćeri.

"Doista se osjećam krivom. Ponekad se budim ujutro i ona je u mom krevetu i samo se želi maziti, a ja ne mogu. Postaje mi to sve teže i teže. Zna imati pogled: 'A kamo sad ideš?' To me baš rastužuje", izjavila je Cardi.

Pročitajte više